Showbiz

U porodici RODIĆ još jendo veliko slavlje.. Pogledajte šta se sada desilo!!

Naime nakon svadbe u porodici Rodić nikada nije bilo veselije u domu i priznali su da su posebno sretni i zadovoljni jer je i njihova kćerka sretna i zadovoljna sa svim do sada što su uspjeli da urade i naprave.

Naime nakon svadbe oni su odlučili da će napraviti i afterparty na kojem su bili njihovui najbliži i njihova porodica da bi mgoli na pravi način sve to da proislave i da se zabave.

Naime Bogdanina majka je priznala da je jako sretna i zadovoljna jer sada imam poseban razlog za to jer postaje i baka a to joj je nekako najveća sreća i radost od svega toga.

Bogdanina majka je slavila rođendan i povodom toga njene kćerke su joj napravile pravo slavlje i iznenađenje kako bi ona rođendan moglad a proslavi na pravi način i onako kako to ona i zaslužuje zaista.

Naime ona je priznala da je njena majka uvijek bila velika pomoć i podrška u svemu i da se maksimalno trudila da uradi i anpravi sve ono što ona želi i smatra da bi najbolje bilo za nju.

Neke stvari koje su joj se u međuvremenu dešavale su itekako uticale na nju i ni sama nikome nije mogla da opiše sreću i radost koju je osjetila zbog toga.

Neke stvari koje su joj se u međuvremenu desiel su uticale na nju da bi se sve fino pšosložilo i da bi mogla da zaključi šta i kako i na koji način utiče na nju.

Ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće ali itekako je sretna i zadovoljna zbog svgea što joj se i kako desilo nakon toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *