Zanimljivosti

U roku od godinu dana on je imao tri saobraćajne nesreće ali nije odustao od takmičenja!! VIKI OTKRILA šta se desilo njenom kandidatu…

Stefan Petrović Kosmajac je iz dana u dan postajao sve bolji i bolji a to su mogli da primijete i svi članovi žirija a posebno njegov mentor Viki Miljković. Naime niko nije znao šta se sve u posljednje vrijeme dešvalo ovom momku u životu i kako je on uspio u svemu ovome.

On ima samo 19 godina i doalzi sa Sopota a od kako se takmiči u Zvezudama Granda imao je tri teške saobraćajne nesreće iz kojih je jedva izvukao živu glavu.

Naime on je sinoć napravio spektakl sa izvođenjem svojih pjesama koje je spremio da izvodi ovaj put u takmičenju i koje je izabrao sa svojim mentorom.

Naime kada je Viki saznala šta mu se sve desilo odlučila je da će da pozove njegove roditelje da bi se posavjetovala sa njima šta bi najbolje bilo da urade u ovoj situaciji s obzirom na sve šta se desilo i kako.

Njegovi roditelji su joj objasnili šta mu se desilo i kako u posljednje vrijeme i da bi najbolje bilo da mu ona pomogne da ima neku obavezu i da se takmiči i dalje jer mu je to najveća želja bila i samo ona može da mu pomogne da on ostvari svoju želju.

Viki Miljković je nakon izvođenja pjesama svog kandidata ustala i rekla šta mu se sve desilo u posljednje vrijeme i kako je on imao velike probleme sa kojima je uspio da se iznese do kraja i da ih pobijedi i zaista je i uspio u tome jer je dobio grmoglasan alpauz za svoj nastup kojim je sve zaista i oduševio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *