Showbiz

U takmičenju u Zvezdama Granda ona je imala PLAVU KOSU a danas ima ovu BOJU!! Kako je mogla ovo uraditi..

Naime do sada je u Zvezdma Granda bilo dosta kandidata i neki od njih su imali posebne stajlinge i kombinacije kojima su ostali upečatljivi pa tako je i ova kanidatkinja bila upečatljiva po svojoj boji kose.

Naime radi se o Zvezdani koja je u takmičenju imala plavu boju kose te su mnogi smatrali kako ona ima dobar glas kao Marija Šerifović i kako je ona imala izgled kao Jelena Karleuša te kako bi mogla da ima jako dobar uspijeh.

Ona je uspjela da se plasira na visoko mjesto i zaista je sretna i zadovoljna sa svim što je do sad auspjela da postigne u sovjoj karijeri.

Naime ona je do sada objavila jednu pjesmu koja je postala pravi hit i zaista je sretna i zadovoljna zbog toga.

Sada ona ima zelenu boju kose te mogi su se pitali da li s emožda radi o perici s obzirom da je boja njene kose nekako sasvim neuobičajna.

Ona je do sada imala raznorazne boje kose i čak i pink boju kao i Zorica Brunclik.

Naime ona je posebno sa svojim stajlingo oduševila Jelenu Karleušu i naravno svi su ovo i očekivali od nje s obzirom i na to da je ona imala stajlinge kao i Jelena.

Naravno Jelena joj je dala par smjernica kako i treba da rai i Zvezdana je itekako poslušala i iskoristila njene savjete.

Pogledajte kako ova djevojka izgleda i uvjerite se da je njen izgled itekako stvaran i da je moguće da neko ovako izgleda kao ona danas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *