Vijesti

U TURSKOM PARLAMENTU se desila TUČA ZBOG PRESJEDNIKA i smrti velikog BROJA TURSKIH VOJNIKA..Evo ko je kriv za to!!

Naime u turskom parlamentu je iznenada nastala velika tuča i to između poslanika jer se Engin Ozkoč, član CHP-a odlučio suprostaviti i optužiti Redžepa Tajipa Erdoana da se on ne kaje zbog toga što je veliki broj turskih vojnika taj dan poginuo.

Naime odjednom je nastao haus i svi su se međusobno počeli gurati i tući da nikome nije bilo jasno zašto i kako je moguće da se desi nešto ovako i na ovakav način.

Neke stvari koje su im se desile u međuvremenu su itekako uticale na sve to da niko nije mogao da shvati da bi moglo da se desi nešto ovako i na ovakav način.

Neke stvari koje su im se desile su itekako uticale na sve to da on ni sam nije mogao da predvidi da bi moglo da se desi nešto ovako i na ovakav način.

Naime on je oduvijek bio spreman da uradi i napravi sve samo kako bi određene stvari eliminisao i uklonio iz svog života.

Naime još veći problem je nastao kada se na svim društvenim mrežama pojavio se video na kojem se moglo vidjeti kako se pripadnici državnih službi na taj način tuku i to je izazvalo još veći gnjev i još veće razočarenje jer niko nije mogao da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i da je situacija ovakva i da se stvari odvijaju na ovakav način.

Sada je potrebno da se urade određene stvari kako bi se situacija smirila i kako bi se eliminisali svi ti problemi i sve te stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *