Showbiz

U Velikoj Kladuši građani posebno uplašeni nakon ŠTO SU NAORUŽANI MIGRANTI počeli napadati GRAĐANE..

Nedavno je u Velikoj Kladuši nastao veliki problem sa migrantima koji su pokušali da napadnu građane i napraqvili su veliki incident i izazvali veliku tuču.

Naime u mjestu Polje koje se nalazi u Velikoj Kladuši migranti iz Pakistana su odlučili uzeti stvari u svoje ruke te su počeli da se ponašaju onako kako oni žele i smatraju da je u redu, odnosno da naruašavaju sva pravila mira i red jednog grada.

Naime niko do sada nije vjerovao da bi oni nekome mogli da naude i da naprave neke probleme ali sada su se svi uvjerili kada su vidjeli šta oni i kako rade.

Naime u ovoj tuči je učestvovalo čak 100 osoba i policija se naravno u sve to morala umiješati kako bi riješili ove probleme jer drugog načina nije bilo da se ovo riješi.

Osim toga dosta stvari između njih se do sada promijenilo i oni više ne znaju gdje bi i šta da urade kako bi riješili neke od svojih problema.

Sada možemo da čujemo za brojne svakodnevne sukobe između njih koji su postali sastavni dio njihove svakodnevnice jer oni više nemaju od čega da žive i da sve ovo prebrode pa pokušavaju na ovaj način da to riješe.

Policija je već nekoliko puta do sada upozoravala građane da budu oprezni na njih je oni su postali itekako opasni i mogli bi da im naude.

Pogedajte i sami se uvjerite te i vi budete oprezni u koliko se nalazite u njihovoj blizini da ne bi i vama naudili ili slično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *