Showbiz

U ZADRUGU SU UŠLA TRI NOVA TAKMIČARA… Ove takmičarke će vas oduševiti a pogledajte o kome se radi!!!

Naime u Zadrugu ulaze tri nova takmičara a jedan od njih je muškarac a ostale su djevojke. Naime radi se o Nikši Kokanoviću koji će zajendo da uđe sa Aleksandrom Nikolić i Barbari Pajović.

Naime mnogi su se iznenadili kada su čuli određene stvari koje su oni izgovorili za ostale takmičare i mnogi nisu mogli ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način.

Onda neki od njih su komentarisali Brendona te su priznale kako im je on posebno simpatičan i privlačan i kako djeluje baš nekako posebno sretan i zadovoljan i na koji način funkcionišu određene stvari.

Ivana Šopić se posebno svidjela ovom drugom kandidatu koji je priznao da je jako oduševljen sa njenim ponašanjem i sa svim što je do sada ona napravila i uradila i na koji način.

Naime Nikša je neko vrijeme proveo u zatvoru i u to su svi upućeni kako i na koji način su se stvari odvijale i šta se do sada desilo među njima te kako su stvari funkcionišu.

Ova djevojka je priznala kako će joj najviše faliti njena djeca i kako ni sama ne zna na koji način da sve to i funkcioniše i šta je potrebno za određene stvari da se napravi i uradi.

Do sada je situacija u rijalitiju bila jako zanimljivo i postojale su određene situacije i scene koje su itekako uticale na sve njih da se stvari odvijaju i dese na ovakv način.

Neke stvari koje su im se u međuvremenu desile su ih sve naučile na koji način da se bore sa određenim stvarima i kako bi sve to najbolje funkcionisalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *