Vijesti

U ZAGREBU je pronađena jedna osoba u BEŽIVOTNOM STANJU.. Da li je ova osoba imala korona virus? Pogledajte…

Naime u Novom Zagrebu je pronađena jedna osoba u beživotnom stanju. Radi se o starijoj osobi, osobi koja je imala 83 godine.

Naime ova žena je preminula u svom stanu a niko je nije vidio i niko nije ni znao da je žena preminula i da se desilo nešto ovako i na ovakav način.

Naime radi se o tome da je komšija primijetio kako se na njenom balkonu nalaze golubovi u velikom broju i da rade sve i svašta i da uništavaju sve.

To mu je bilo čudno da ona ne reaguje na to tako da je odlučio pozvati policiju kako bi ušli u stan jer nisu nikako mogli doći do nje.

Naime radi se o rome da je oni nisu nju vidjeli čak od oktobra 2018.godine i da je ona tada došla iz bolnice i jedino su je tada vidjeli i pozdravili se sa njom.

Ona je ostala sama nakon što joj je suprug preminuo a nakon toga joj je ubrzo preminula kćerka i to je sve dotuklo da ni sama nije znala kako bi više reagovala na sve to i na koji način.

Naime ona je imala dijabetes i imala je nezgodu jer je pala i bila je par dana u bolnici a kada se vratila svi su se obradovali kada su je vidjeli.

Onda sama činjenica da je nema par dana je mnoge iznenadila i uplašila ali su pomislili da je možda otišla negdje.

Prvo što su mnogi pomislili jeste činjenica da se možda i ona nije zarazila ovim virusom i da možda i ona nije dobro s obzirom da u svijetu vlada velika panika zbog ovog virusa.

Ali nije ništa tako, ona je imala srčani i preminula je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *