Showbiz

U Zvezde Granda takmičarka ušla sa MOTORO a pogledajte šta je tek onda napravila i uradila…

Kandidatkinja Milica Atanacković je nedavno ostavila sve bez teksta kada se u studiju pojavila sa motorom kako bi mogla da izvede nastup kakav je htjela da izvede na bini.

Naime ona je već do sad apokazala kako je ona oravi roker u duši i kako ona oduvijek imal veliku želju da pokaže šta i kako želid a uradi,

Mentor ove djevojke je Đorđe David koji je dao sve od sebe kakio bi svoju kaniddatkinju spremio na opravi i adekvatan način i onako kako to zaista i treba da bude.

Naime on joj je pomogo oko izbora pjesama za ovaj nastuoa lai djevojku je izdala snaga i nije usjela da pokaže šta sve zna i umije te na koji način.

Marija Šerifović je to odmah promijetial te je djevojci ponestaje sbage i jendostavno ne može da uradi sve što je potrebno i na koji je trebalo da to uradi i odradi da bi to moglo da bude to i onako kako je trebalo da bude.

Prvu pjesmu Milica niej najbolje otpjevala dok je drugu jako dobro otpjevala i njen mentor Đorđe David je to jako dobro odradio i pohvalio je nejn uspijeh i izvodnu njene pjesme.

Ostali članovi žirija su Đorđe Davidu poručili da on prioje nastupad a sovjim kadnidatima da jedu da bi moglid a imaju snage da odrade dovbro svoj posao.

Posebno je sve iznenadilo što je ona sovako došla u studio sa mortorom jer niko ovo nije očekivao da bi joj eko mogao dopustiti da vakona dođe ookvako u stiudio io da se niko za to ne buni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *