Showbiz

Ubistvo njenog supruga DRAGOSLAVA OGNJANOVIĆA joj je promijenilo život!! Bol nikada neće prestati..

Sanja Papić je iz dana u dan sve gore i gore kako shvata da njen superug neće se vratiti i da je zauvijek otišao. Naime ona je nakon gubitka svog supruga odlučila da će se povući u sebe kako bi sve ovo malo zabporavola i kako bi se pomirila sa činjenicom šta i kako se desilo.

Osim toga ovo je sada bio prvi praznik koji je ona slavila sama sa kćerkicom bez svog supruga i posebno joj je bilo teško sve to jer ipak nije se nadala da bi ovako rano mogla da ostane bez svog dragog.

Otišla je sa svojom kćerkicom na Maldive kako bi malo se odmorile od svega što se desilo a njena kćerkica će u oktobru napuniti 2 godine.

Naime ona je podijelila nedavno fotografiju sa svojom kćerkom na kojoj se vidi kako one uživaju ali po svemu sudeći vidi se koliko joj je teško jer je ostala sama i izgubljena.

Sanja se udala za Mišu u Paziru 2017.godine i ona je već tada bila u drugom stanju, u 7 mjesecu trudnoće i jedva je čekala da se ostvari u ulozi majke i da bude onako kako ona želi i smatra da treba da bude u životu.

Ona je rodila Laru ali nisu uspjeli ni godišnjicu braka da dočekaju jer su njenog supruga ubili a niko još ne zna zašto je on ubijen i kako.

Sve ovo je nju uništilo jer je jedan dio nje otišao i ne može da se pomiri s tim što se desilo i kako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *