Showbiz

Učesnica rijalitija “Parovi” se onesvijestila na sred rijalitija a niko joj nije htjeo pomoći!! Pogledajte šta se desilo…

Nevena Kalaver je učesnica kojoj je pozlilo u rijalitiju i koja se nasred studija onesvijestila i pala a niko nije htjeo da joj priđe i pomogne iako su svi vidjeli da djevojka nije dobro.

Naime niko joj nije htjeo pomoći dok se nije pojavio Ivan Marinković i Jelena Ilić te su joj odmah pomogli jer su vidjeli da ona zaista nije dobro i da joj treba pomoć.

Odmah su se dozivali i pitali šta se dešava ali ona nije sebi nikako dolazila i to ih je posebno zabrinulo jer nisu više znali ni kako bi joj prišli i pomogli.

Naime nakon par minuta odmah su prekinuli snimanje emisije nakon što su vidjeli šta i kako se desilo te je došla hitna pomoć po nju.

Jelena Ilić je toliko bila uplašena za nju i njeno stanje da je počela da plače pred svima i trese se jer nikome nije bilo jasno šta se desilo i kako se desilo sa njom pa je ovako iznenda samo pala na pod.

Još uvijek se ne zna šta i kako se desilo sa njom i zašto tako da svi su nekako zabrinuti za nju i uplašeni jer nisu očekivali da bi se nešto ovkao moglo da desi s obzirom na to da je njeno zdravstveno stanje bilo u njaboljem redu do tada a onda iznenada se desi nešto ovako.

Ivan Marinković je posebno bio ljut na sve ukućane jer niko joj nije prišao da pomogne dok oni nisu došli i svi su se pitali kako su mogli da urade nešto tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *