Showbiz

Učesnica Zadruge koja je bila u grupi Luna je otkrila kakve je sve MIZERIJA DOŽIVILA i koliko para je zarađivala do sada..

Ivana Krunić je poznata pjevačica koja je bila jedna od učesnica grupe Lune i jako joj je dobro išlo te su mnogi bli uvjereni i ubijeđeni da će oan uvijek da bude njihov dio tima ali više nije.

Naime ona je odlučila napustiiti Čedu Čvirku jer ej sa njim jako malo zarađivala te je odlučilda će da to perimijeni jer ej vdijelad a samda može da zradi puno više.

Onda ona je jedva nekako sakupila hrabrosti da uradi nešto ovako ali kada je to uspjela priznala je da je bila posebno sretna i ponosna na sebe jer je napravila i uradila nešto ovako iako je sumnjala da će moći sama.

Ivana Krunić je priznala da je dobivala samo po 200 ili 300 eura za jedan nastup a uvjerila se bezbroj puta da o dobiva puno puno više i odlučila je stati u kraj tome i krenuti sama.

On se toliko naljutio na nju kada je ona to odlučila a još je tada bila u vezi sa njegovim sinom Mihajlom Rajčićem i tada se sve više još zahuktalo.

Onda problem je bio u tome da je ona nastavila i dalej da radi na istim mjestima samo sama i oduzimala mu je posao što je bio najveći problem i zbog toga su se baš posvađali i niakd aviše nisu se pomirili niti funkcionisali lijepo kao nekada što su.

Naime ona je priznala da nikada nije ni pomislila da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da joj se desi i da će uspjeti d ase izbori sa svim tim i to na ovakav način i zato je posebno sretna i zadovljna zbog svgea toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *