Showbiz

UDAJE SE SANDRA Rešić.. Pogledajte kako ona izgleda u VJENČANICI!!

Sandra Rešić je kćerka Nine Rešića koja je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga u šta su mnogi mogli da se uvjere na pravi način kako i šta je ona do sada uradila i napravila.

Naime ona je priznala da ona još uvijek nema partnera sa kojim bi mogla da mašta o takvim stvarima i da je sve to za nju itekako teško i naravno da kao i svaka djevojka mašta o tome i pita se kada će taj dan doći.

Nedanvo je otvoreno pričala o tome te je priznala da ne mašta ni o vjenčanici da je ima taj dan jer je to za nju sasvim bespotrebno i ona ne mašta o tome.

Naime ona je muslimanske vjeroispovijesti sa očeve strane i pravoslavske vjeroispovijesti sa majčine strane. Naime ona je priznala da bi ona samo izabrala građansko vjenčanje i ništa više jer smatra da nema potrebe za nečim takvim i da je to sasvim daleko sada za nju i da ne želi ni da misli o svemu tome.

Nedavno je bila model u jednom butiku gdje je nosila raznorazne modele vjenčanica i izgledala je jako dobro i mnogi su pohvalili njen izgled te su se pitali zašto ona ne bi jednog dana pristala na nešto ovako s obzirom na to kako joj vjenčanica dobro stoji. n

Niame je priznala da želi samo građansko vjenčanje jer ne želi da bira koju vjeroispovijest želi da prihvati, da li od oca ili od majke.

Ona traži neku mogućnost da izabere i uzme malo od jedne i malo do druge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *