Showbiz Zabava Zanimljivosti

“Udala sam se prije dva mjeseca, vidjela sam starijeg komšiju i nisam ni sanjala da će to da mi se desi…”

Ovih dana smo dobili jako zanimljivih priča na našu adresu i odlučili smo da to odmah podijelimo sa vama. Inače samo najaktuelnije dijelimo sa vama i ono što zaista najviše čitate. Ova priča će sigurno da vas promijeni i da vam promijeni razmišljanje. U nastavku smo napisali sve što se desilo. Pisali smo u prvom licu.

Kada sam se udala, iz svog dvorišta sam vidjela jednog starijeg čovjeka i suprug mu je upozorio da se on zove Čudak jer ga je supruga prije 15 godina ostavila i odvela djecu sa sobom. Od tada on živi sam.

Živi u jako staroj i trošnoj kući, svi bježe od njega jer ni sa kim ne priča i nikome se ne obraća. Stvarno ne znam ni kako preživljava tu samoću i neimaštinu.

Ja sam inače mnogo emotivna i pitala sam se kako niko ne želi da mu pomogne da se vrati u prvobitno stanje. Bio mi je rođendan kroz par dana i tražila sam od supruga da mu odemo i odnesemo parče torte.

Kada smo došli, imali smo šta i da vidimo. Zatekli smo takav nered da je sve ličilo na štalu. On je ležao na sobi u toj prljavštini, sav uplakan a slike u rukama je držao od svoje žene i djece.

Sve mi je bilo jasno. Kada nas je vidio, odmah je skočio i ponudio nas vodom i izvinuo se na neredu. Ostavio mi je veliki teret na grudima. Pitala sam supruga da mu renoviramo kuću i da ga sredimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *