Udala se kada je imala samo 14 godina a do 18 godine ona je već imala 3 braka!!! Izenenadit će te se akda vidite... - Čitaonica

Udala se kada je imala samo 14 godina a do 18 godine ona je već imala 3 braka!!! Izenenadit će te se akda vidite…

Što se tiče estradnih umjetnika kdo njih je nekako postalo sasvim normalno da za kratak period imaju što više razvoda i da je njima nekako to postalo sasvim normalno.

 

 

 

 

 

 

Danas je naravno teško pronaći osobu koja će da vas poštuje i voli onakvog kakav zašarvo jeste i da to cijeni.

Prije su djevojke koje su bile razvedene obično bile glavna tabu tema i o tome u svi pričali jer nekako to nije bilo za njih normalno i za očekivati. Dok je danas to sasvim normalno i nekako imamo više djevojka akoje su razvedene neo onih koje nisu.

 

 

Najveći problem je prije bio što su se djevojke jako mlade odlučivale na udaju te su se  onda i brzo razvodile. Nisu mogle da prođu onaj luđački period kojem svako od nas teži da ga osjeti i da prođe kroz taj period.

Tda bi se javljajlu teški problemi i neke žene bi to trpile dok su žive  jer  ih je bilo užasno strah kako da idu  dalje i kako da se nose sa ovim.

Naime Zlata Petrović je po tom pitanju bila jako hrabra i ostavila je svog supruga i zatražila razvod. Ona se udala sa 14 godina  i razvela a do 18 godina ona je već imala 3 braka iza sebe.

 

Prvo dijete je dobila sa Hasanom Dudićem u svojoj 18 godini. Ali nekako najpoznatija romansa koju je ona imala jeste afera sa direktorom Grand produkcije  gdje je Saša Popović nju čak i zaposlio.

Ali nekako nisu se  pronašli i njihova veza je brzo pukla te su oni   raskinuli i zaruke i sve. Nakon toga je Saša Popović upoznao Suzanu sa kojom je i dan danas u braku.

 

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *