Showbiz

Udala se za ŠEIKA U DUBAIJI pa zaboravila na svoje roditelje!! Pogledajte kako danas izgleda POZNATA MANEKENKA..

Poznata misica Jelena bin Drai je jednom prilikom bila misica a danas je supruga poznatog šeika sa kojim je već dugo godina u braku.

Ona danas živi u Emiratima sa svojim suprugom Saidom koji je poznati šeik Said koji i niej baš toliko lijep kao što su mnogi očekivali s obzirom na to da je ona nekadašnaj misica.

Naime ona je zaista jako lijepoa djevojaka koaj je sovju titulu zaista zaslužila i nije imala neku posebnu poteškoću sa tim je rje zaista jako lijeopa i zgodna djevojka.

Naime ona je sa svojim odlaskom u Dubaiji ostavila svoje roditelej same kod kuće i pomalo uplakane i zabrinute za nju jer je ne viđaju često i naravno to im nije ni malo drago i posebno su ljuti na nju zbog toga ali i razumiju s obzirom na to da znaju gdje se ona udala.

Ona je Saidu rodila troje djece, Asiju, Hilal, Hamdam koji su se navikli već da poštuju tradiciju zemlje u kojoj žive.

U njihovoj kući s epoštuju obje vjere i kada je Božić i kada ga Jelena slavi oni sve pripreme za slavlje i zajedno sa njom slave, što je njoj naravno posebno drago ali i kada je Bajram i ostali muslimanski praznici sve se slavi i pošuje jer smatraju kako je tako najbolje i za njih a i za njihovu djecu.

Mnogi su se iznenadili kad su čuli da se on oženio sa Srpkinjom i da je jedan šeik oženio Jelenu i posebno su zbog toga neko vrijeme imali posebne komentare dok se nisu navikli na sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *