Showbiz

Uhapsili penzionera nakon što je on 24.000 puta nazvao službu TELEKOMA a evo i zašto je to radio..

Radi se o 71-godišnjem penzioneru koji je iz Japana a završio je u zatvoru jer je ona nazvao besplatni broj telekom operatera koji je nazvao čak 24.000 puta kako bi se on njima izborjao i rekoa kako nije zadovoljan sa uslugom koju ima od njih.

Naime u oktobru Akitoshi Okamoto iz Kasukabe Cityja je odlučio nazvati na ovaj broj kako bi im se žalio na to da nema ništa od njih i da mu ne pružaju uslugu na pravi način.

Naime on je u jednoj sedmici njih nazvao čak 411 puta i on nikako nije mogoa da uhvati radio prijemnik i zbog toga ih je zvao i žalio im se .

Onda on je za dvije godine napravo čak 24.000 puta ali nikada ih nije mogao dobiti na pravi način te da neko stručan sa njim razgovara i da mu pomogne te da se otklone kvarovi.

Name on je priznao kako nije htjeo da odustane od poziva s obzirom na to da im je dao veliku sumu novca i da je do sada redovno plaćao račune i sve to ali nikada nije uspio da koristi sve njihove usluge koje su mu oni trebaqli da pruže.

Na kraju su morali da pozovu policiju kako bi riješili ovaj slučaj i kako ni napokon mogli da i i kažu da je taj čovjek prestao da ih zove i da komuniciraju sa njima .

Pogledajte i sami se uvjerite u to kako i na koji način je ovaj čovjek uspio da ih se riješi i da eliminišu sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *