Showbiz

Užas kako je mogao 3 GODINE skrivati ove detalje o UBISTVU SVOJE SUPRUGE…

Naime već je prošlo 3 godine od kako je pronađena Jelena Marjanović mrtva a još niko ne zna ko je nju mogao da ubije te ko je zaista ubio. Naime ubistvo se desilo 02.04.2016.godine u Borči.

Marjanović Zoran, nejn suprug je bio jedan od glavnih osumnjičenih za ovo ubistvo i mnogi su itekako sumnjali na njega jer je veliki brij dokaza i bio usmjeren na njega.

Iako je on tvrdio da je nevin svi su dokazi nekako suprotno pokazivali i dokazivali.

On ej bio čak i u zatvoru zbog svega ovoga ali nekao se na kraju uspio izvući.

On tvrdi da je siguran kako je ovo sve već neko osmislio i kako su odlučili da ga unište i da mu smjeste ovo ubistvo za koje on nema pojma kako se desilo.č

Zoran tvrdi ada nikada nije ni postojao niti jedan motiv zbog kojeg bi on ubio svoju suprugu te kako su ovo sve samo laži i kako on više ne zna šta bi i kako uradio da se izbori sa njima.

Naime on je priznao da bi on bio spreman i da stane ispred puške i da ga strijeljaju ako on laže te i ako je on ubio svoju suprugu.

Nikada se nisu ni posvađali i imali su zaista jedan dobar i korektan odnos i sada na kraju su ga optužili da je on ubio svoju suprugu. Naime neke stvari koje su mu se desilo nije mogao da izbjegne i sam tvrdi da se posebno razočarao u ljude i da više ne može da vjeruje da se nešto ovako dešava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *