Showbiz

UŽAS!!ANA NIKOLIĆ izvrijeđala MARINU TUCAKOVIĆ i odbila da SURAĐUJE SA NJOM a evo i zašto…

Ana Nikolić je nedavno otrkila kako je već vrijedno počela da radi i da sprema dosta toga i da uskoro možemo vidjeti i očekivati dosta toga novog od nje. Nakon duže pauze koju je napravila u posljednje vrijeme nakon poroda ona je odllučila da će malo da se aktivira i da počne da radi.

Ana Nikolić već radi album i najavljuje da bi mogla da uradi dosta toga i da bi mogli da se iznenadimo kada vidimo šta i kako je ona uradila u posljednje vrijeme.

Naime trebalo joj je dosta vremena da se aktivira i da počne da radi jer je nakon poroda nekako se povukla u sebe i trebalo joj je dosta vremena da se aktivira i da krene dalje.

Ona je nedavno radila sa Marinom Tucaković i do sada su imale dobru saradnju i radile su dobro ali nedavno je Ana se naljutila na nju i odlučila je da će prekinuti saradnju sa njom jer jednostavno nije joj se više svidjelo kako ona i šta radi te je odlučila da je bolje da raskine saradnju sa njom na vrijeme.

Ana je priznala da ima veliku želju da se predstavi u najboljem svjetlu i da uradi dosta toga novog i drugačijeg te je odlučila da će potražiti nekog novog da sa njim sarađuje.

Ona je odlučila da će sada da ima nekako malo tako reći provokativnije pjesme sa kojima bi mogla da postigne što veći uspijeh i da joj treba neko ko radi puno bolje i modernije.

Nije očekivala da bi mogla da kaže nešto ovako Marini s obzirom na to kako je ona uspjela da postigne dosta toga u svom životu i kako je ona do sada ostvarila dosta toga i mnogi za nju kažu kako je ona jedna od najuspješnijih tekstopisaca sa naših prostora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *