Showbiz

Vanesa je rasplakala sve!! Pogledajte kako se oprostila od svog SUPRUGA!!!

Vanessa Bryant je nedavno ostala bez svoje najveće ljubavi i bez svoje kćerkice i itekako je sve to unitšilo i pogodilo da nikome ni riječima nikada neće moći objasniti kako se ona tada osjećala kada se sve to desilo.

Naime ona je nedavno proslavila godišnjicu braka sa svojim dragim i to im je bila ujedno i zadnja godišnjica koju su dočekali zajedno.

Naime ona ima 37 godina i rodila je 4-vero djece i izgradila jako lijepu i srećnu porodicu za koju je danas spremna uraditi sve.

Nikada nije mogla ni zamisliti da je nešto ovkao i na ovakava način moguće da se desi i to ovako iznenada da ostane bez svega.

Naime oni su dugo zajedno i čak 20 godina su bili u braku jer su odlučili jako mladi da se vjenčaju i da budu zajedno.

Naime ona je podijelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se moglo vidjeti kako su oni nekada izgledali na početku gradnje svoje veze.

Naime za jedan dan je izgubila dvije jako važne osobe u svom životu i nikome nije mogla ni oibjasniti kako se osjeća.

Suprug joj je bio uvijek velika pomoć i podrška oko svega i uvijek je mogla računati na njega kada je bilo šta u pitanju.

Naime ona je podijelila fotografiju svoje kćerke te je napisala kako je i njena kćerka umrla sretna sa košarkaškom loptom ispod ruke sa svojim ocom.

Naime njena Điđi je uspjela ostvariti svoju veliku želju o kojoj je toliko maštala da joj se ostvari i jedva čekala da uspije u svemu tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *