Showbiz

Već dugo se pričalo o tome ko bi mogao da bude novi član ŽIRIJA U Zvezdama Granda.. Pogledajte ko će to sada da bude!!!

Aleksandra Prijović je nedavno priznala da ona sprema veliki spektakl za sovje fnaove i niko nije moga nid a pretpostavi o čemu se radi te šta ona ima u planu.

Niame ona je odlučila da ćše sada da bude dio žirija Zvedzi Granda i da je itekao uzbuđena i jedva čeka da sezona poćčne i da počne da radi i sarađuje sa svima i da pokaže kako je ona jako dobra i tome i da može da uradi dosta toga i to a poseban i dobar način.

Niko se nije nadao tome s obzirom na čionjencu da su svi sada svjensi da je oan u velikim obavezama s obzurim da s enedavno porodila i nadaju se da bi ona imal aželku da se maksimalno posvtei sovm sinu i da radi sa nji na pravi način.

Njoj nikada nije bio problem da ona uradi nešto ovako i da se maksimalno posveti na ovaj način i da uradi sve što joj je i kako do sada potrebno za njen uspijeh i sreću i da bude sretna i zadovljna sa svim što ima i kako.

Aleksandra Prijović je uspejla da postogne do sada dosta toga i nakon što je raskinula vezu sa Ljubomirom Perućicom ona je vrlo brzo uplovila u novu vezu sa Filipom Živojinovićem koji je odlučio da ćeč se njoj u potpunosti predati i posvetiti i zaisat je i bilo taklo.

Kada malo bolje pogledate Aleksandra je bilaitekako mudra i snašla se na pravi način te je uradila nešto ovako i udala se za Filipa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *