Showbiz

Već je prošlo 5 mjeseci OD KAO JE DEA ĐURĐEVIĆ u bolnici nakon što je BUS UDARIO.. Njeno stanje nije ništa BOLJE, pogledajte šta ona kaže na sve ovo..

Dea Đurđević je 07. februara imala tešku saobraćjnu nesreću nakon što je na nju naletio autobus te joj otkinuo ruku koja još uvijek nije u funkciji.

Naime Dea Đurđević je uprkos cijeloj toj situaciji toliko vesela i nasmijana da niko nikada ne bi pomislio da se njoj desilo nešto ovako i da ej ona preživjela ovakav pakao.

Naime ona je toliko vjerovala u sebe da će uspjeti da se izbori sa svim tim i zbog toga joj i ide na bolje sve jer je zaista velike nade uložial u taj svoj oporavak.

Naime ona vjeruje da bi uskoro mogla da skine gips i da bi to moglo da bude to.

Naime tvrdi i sama da se osjeća puno puno bolje iako ne izgleda baš tako ali se ona tako osjeća i vjeruje da će biti baš dobro.

Radi sve što joj doktori savjetuju da je potrebno da uradi da bi bila dobro i zbog toga ulaže tolike napore i vjeruje da će da bude dobro i da će da ima jako dobre rezultate uskoro.

Nikada nije izgubila nadu da bi mogla da bude dobro i uvijek je vjerovala u sebe da će da bude dobro i da će da uspije dosta toga i zbog svega toga i ima ovakve rezultate kakve danas ima.

I njeni doktori tvrde da do sada nikada nisu vidjeli ovako nasmijanu i veselu osobu kao što je ona i da je to za njih posebno bitno i važno i da su zbog toga posebno sretni i zadoovljni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *