Showbiz

Već mjesecima ne viđa kćerku jer mu ona brani!!Darko Lazić otkrio šta sve preživljava… Užas!!

Darko Lazić je priznao da u posljednje vrijeme ne viđa kćerku jer nikako nema vremena i ne može se uskladiti sa svim obavezama koje ima.

Naime on je sad au gužvi jer on i Marina planiraju da se vjenčaju i on je jako sretan jer sada radi na tome da pripremi veliku svadbu i da ima ono o čemu je oduvijek maštao da što prije ima i da što prije ostvari.

Naime on je jako sretan sa svojom djecom i do sada je uspio da uradi i obavi sve na najbolji mogući način i onako kako je i sam smatrao da bi najbolje bilo da se desi.

Naime Marina je ta koja se brine oko toga kako će da presvuče i obuče njihovo dijete priznao je on i ona se odvuvijek trudila da to uradi i odradi na najbolji mogući način i onako kako je ona to najbolje znala i da odradi i uradi.

Naime on je priznao da če on preuzeti ostale obaveze kad on poraste i naravno pokazao je kako je on i dalje neozbiljan i kako radi neke gluposti i slično.

Aleksej je Darkov sin kojeg je on dobio sa Marinom i on je jako sretan jer je dobio sina jer je on to oduvijek htjeo i maštao je o tome da dobije sina.

Naime on tvrdi da se sada sa Anom i ne viđa toliko jer nema baš ni vremena i da se posvetio sada svadbi i vrijeme koje provodi sa sinom je samo onda kada on spava jer konstantno radi i trudi se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *