Showbiz

Velika KRIZA u porodici Seke Aleksić!! Ona sad ide GRADSKIM PREVOZOM…

Seka Aleskić je nedavno saznala da je u drugom stanju i tu vijest je odlučila podijeliti sa svojim fanovima koji su se posebno obradovali kada su čuli nešto ovako.

Naime Seka Aleskić je već počela da dobiva višak kilograma i to se itekako moglo primijetiti na njoj kada je ona dijelila svoje fotogarfije te su se mnogi pitali šta se sa njom dešava i da li je ona u drugom stanju ili se samo udebljala.

Ona je oriznala kako je i ona već dugo vremene ulagala dosta truda da bi se ostvarila u ovoj ulozi jer je imal veliku želju da postane majka.

Ona je nedavno podijelila fotografiju na kojoj je ona sa svojim suprugom u gradskom prevozu te se vidi kako stoje u busu.

Mnogi su je pitali zašto to ona radi s obzirom na to da svi zanju da je ona u drugom stanju te da li joj je potrebno da radi nešto ovako.

Ali bilo je naravno i onih koji su je posebno hvalili jer je ona išla gradskim prevozom kao prava dama.

Kada pogledajte malo bolje i njen izgled više nije kao nekada, ne ulaže više toliki trud da bi izgledala lijepo kao što bi to nekada radila te se mnogi ptaju da li je u nejnom domu došlo do neke krize te ona sada izgleda ovako.

Seka naravno ne bi priznala da joj se nešto ovako desilo u njenom domu jer ona tvrdi da je ona do sada dala sve od sebe da bi u svom životu imala sve što joj je potrebno da bude zadovoljna i sretna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *