Showbiz

VELIKA OSVETA TEK STIŽE:Pogledajte šta je MARIJA ŠERIFOVIĆ PORUČILA JELENI nakon što je JELENE izvrijeđala DŽEJLU…

Džejla Ramović je od nekih svojih tako reći stariijih kolega nedavno izvrijeđana s obzirom na to kako je ona uspjela da osvoji glavnu nagradu i da po ko zna koji put glavnu nagardu odnose bosanci.

Džejla tvrdi da pona pred sebe uvijek ima nešto što joj donosi sreću i da to smatra svojom amajlijom a radi se o njenoj sretoj naruknici koju ona uvijek nosi i zaista joj donosi sreću.

Naime ona tvrdid a se itekako nadala pčobjedi jer ipak dala je sve od sebe da bi uspjela da se plasira u finale i da uspije da ostavri vvelike reziltate.

Posebno je sretna i zadoovljna kda jevidjela rezultatze i glasove koje je dobila od žirija ali se malo razočarala kada je čula pojedine komentare.

Najviše se naljutila njena mentorka koja je poručila svima koji su spremni da je vrijeđaju da će tek sebi vidjeti ako ona počne da im se osvjećuje.

Marija je toliko Džejlu zavoljela da je odmah nakon pobjede pozvala da bude gost na njenom koncertu koji je ona nedavno imala i Džejla je tamo zaista zasijala kao prava zvijedza.

Kada je otkrila šta joj je njena mentprka Marija Šerifović savjetovala kada je trebala da dođe u finale, ona joj je reklad a pjeva da joj prvenstveno bud elijepo i da bude zadovoljnasa sam sa sboom te ćče na taj načind a dovede žiri do toga da će ih sramota biti da ne glkasaju za nju i zaista je bilo tako.

Tako da neki od članova žirija su se pomalo i bunili jer su do sada glavne nagrade odnosili samo bosanci da bi sada trebao biti red da neko i iz Srbije odnese pobjedu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *