Showbiz

Velika panika u HRVATSKOJ!! Građani su već uzeli zalihe hrane u svim radnjama.. Nakon saznanja da se pojavio jedan slučaj oboljelog od ovog virusa…

Naime u Hrvatskoj vlada velika panika zbog svega što se desilo u svijetu i na koji način u posljednje vrijeme. Niame radi se o tome da se u Zagrebu pojavio jedan pacijent koji se zarazio Kornona virusom dok je bio na utakmici u Italiji.

Naime radi se o tome da je nakon te vijesti nasrao haus i da su građani jako uplašeni zbog svega toga.

Nakon toga nastaoje opšti haus u svim radnjama jer su građani odlučili da će uzeti velike zalihe hrane za sebe kako bi se obezbijedli u slučaju ako bi nastala epidemija i slično.

Onda u Mulleru je nestalo antibakterijskih gelova i vlažnih maramica u rekordnom roku i mnoge je ovo iznenadilo i nisu se nadali da je nešto ovako moguće da se desi ovako iznenada.

Onda Ministarstvo zdravstva je nakon ovog saznanja odlučilo podijeliti poruku građanima da ne bi trebalo na ovaj način da reaguju i da budu u panici jer najveći je problem nakon što se pojavi velika panika i onda niko ne zna kako i na koji način da se reaguje.

Naime radi se o tome da je panika samo loša za sve ovo i da ne može nikome pomoći u svemu tome da se riješe neke stvari i da se riješe ovi problemi u koliko oni nastaju.

Naime nadležni su odlučili da će da zatvore veliek gradove poput Torina jer je veliki broj ljudi on je porastao iz dana u dan i da se nešto ovako i na ovakav način i i dešava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *