Showbiz

VELIKA PANIKA.. U SRBIJI se pojavio PRVI PACIJENT SA KORONA VIRUSOM!! Da li se bolest iz KINE PROŠIRILA I NA BALKAN…

Naime od decembra prošle godine zabilježen je veliki broj oboljelih od Korona virusa, virusa koji se može prenosi sa čovjeka na čovjeka i širi se respiratornim putem.

Naime iz dana u dan sve je veći broj oboljelih i mnogi su u strahu i panici šta i kako se desilo i na koji način se obdraniti i spasiti od ovoga.

Naime Srbija ima reagense za 4 vrste Korona virusa tako da građani ne trebad a budu u strahu i panici zbog ove situacije.

Naime i oni mogu da u roku samo dva sata utvrde da li pacijent ima ovaj virus ili ga nema.

Naime oni su se spremili na najgore i soremili su i sve mjere kije su potrebne poduzeti se u koliko se ovaj virus proširi i na naše prostore jer je potrebno uraditi i napraviti puno toga.

Naime sva upustva za ove lijekove su napravljena na kineskom ali i engleskom i srpskom jeziku da bi ih svi mogli i znali koristiti i primjenjivati.

Najveći problem u svemu tome jeste činjenica što se svi podatci baš i ne dijele i na ovjaljuju i građani baš i nisu upućeni u sve kako i na koji način da se određene stvari rade i naprave.

Niko od njih nije mogao ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguiće da se desi i da bi se bolest mogla ovako brzo da širi.

Najveći problem u svemu tome jeste činjenica kako se ovaj virus ranije širio sa životinje na životinju ali sada se eto pojavila ta nova vrsta koja je postala rezistentna na antibiotike i zasto je i nastao problem i svemu tome i zbog toga se o svemu tome razgovara na ovakav način i zbog toga se pojavila ovakva briga i panika među ljudima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *