Velika POTJERNICA za Vladom Stanojevićem nakon što je pretukao svoju VJERENICU i pobjegao u AMERIKU... - Čitaonica

Velika POTJERNICA za Vladom Stanojevićem nakon što je pretukao svoju VJERENICU i pobjegao u AMERIKU…

Ana Marija Žujović je bila u dužoj vezi sa poznatim voditeljom Vladom Stanojevićem koji je i vjerio pa je nakon toga nasilnički pretukao. Naime on je nju pretukao u njenom stanu dok su se raspravljali oko nekih sitnica koje su im smetale.

 

 

 

 

 

 

 

Nakonn što je prretukao on je pobjegao iz zemlje a ona je završila u kliničkom centru sa teškim ozljedama koje je teško preboljela.

Naime odmah je izdala tužbu protiv njega te su raspisali potjernicu za njim  nakon svega što je uradio. Ali niko ne može da ga nađe.

 

 

Njegov advokat je taj koji komunica sa sudom i on ne želi da ga iko više vidi i da pita za njega.

On je izgleda osmislio dobar plan kako da se izvuče iz svega ovoga i kako da ovo prevaziđe jer očigledno je da zbog toga se ni ne pojavljuje an sudu i toliko sve to izbjegava.

Ona je opisala sve kako se desilo između njih te kako  je on pretukao i nakon toga pobjegao.Ona je poznata fitnes instruktorica i svi vjeruju da je ona itekako snažna te da se mogla odbraniti od njega ali samo u slučaju da i on nije ovoliko jak jer je dosta godina trenirao i na njemu se itekako može vidjeti kako  je baš mišićav.

 

On je u Americi te   na njegovom Instagramu možete vidjeti brojen fotografije an kojima se vidi kako on zaista tamo uživa jer je okružen sa brojnim zgodnim djevojkama sa kojima se vidi kako se itekako zabavlja i uživa maskismalno i.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *