Showbiz

VELIKA SVADBA U NAJAVI!!Marina već na sebi ima VJENČANICU..

Marina Gagić je već neko vrijeme u vezi sa Darkom Lazićem sa kojim djeluje jako sretna i zadovoljna kao nikada do sada što je i sama bezbroj puta do sada priznala da je zaista tako.

Naime ona je pristala da bude dio najvjećeg događaja i da učestvuje na Sajmu vjenčanja i učestvovat će u reviji poznatih.

Naime ona je odluičila pristati na ovo jer i sama tvrdi da joj je uvijek veloika želja u životu bila da jednog dana nosi vjenčanicu i sada joj se ukazala prilika za sve to.

Niame ona će predstaviti određenu kolekciju vjenčanica i haljina koje će nositi na sebi.

Već je podijelila nekoliko fotografija na kojima se moglo vidjeti kako ona zaista izgleda jako sretno i zadovoljno i da nikada nije bila ovako sretna i zadovoljna kao što je to sada.

Naime ona je priznala da je sve to raznježilo i kada je obukla vjenčanicu osjećala se posebno i lijepo kao nikada do sada.

Neke stvari koje su joj se u međuvremenu desile su itekako uticale na sve to.

Marina Gagić je jako lijepa i zgodna žena koja maksimalno se trudi da bi imala ovakav izgled i ljepotu i to mnogi znaju i uvjerili su se u sve to do sada bezbroj puta.

Marina je izgledala baš sretno i zadovoljno kao nikada do sada i u to su svi mogli da se uvjere da je nešto ovako moguće.

Ona i Darko su obećali da će se vjenčanti na ljeto ove godine i sada to svi sa nestrpljenjem iščekuju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *