Showbiz

VELIKA TUČA u finalima PAROVA… RAZVLAČILI SU GA PO PODU!!!

U sinošnjoj finalnoj večeri u Parovima je nastao veliki incident nakon što je jedan od učesnika počeo da se sili i da se svađa sa njim. Nime pobjednik je Mladen Vuletić.

Naime u jednom trenutku je u emsiji počela velika tuča i snimanje je na trenutak zaustavljeno dok se nije sve smirilo.

Niame Milutin Radosavljević Mili je izazvao tuču i on je došao u konflikt sa obezbjeđenjem jer je htjeo da im nešto naredi da mu naprave.

Naime on je počeo da se obračunava sa njima i da se svađa te su oni morali da djeluju i počeli su po podu da ga vuku pred svima.

On se branio i rukama i nogama ali naranvo oni su puno jači od njega i nije mogoa da se odbrani od njih.

On je nakon toga izbačen vani iz studija jer ovo ponašanje koje je on imao nije niit malo primjereno za njega i ne mogu da mu oproste nešto ovako što je uradio i napravio jer ovo nije niti malo u redu od njega da se ponaša ovako.

Mili se toliko naljutio akda je vidio ko je pobijedio jer on smatra da on nije zalsužio da ponijedi tzako da je sav svoj bijes usmjeri prema obezbjeđenju koje je naravno odmah reagovlao i nije mu dopustilo da se on ovako ludo i bezobrazno ponaša.

Kada malo bolje pogledate on je išao sa namjerom do njih da ga oni pretuku i da mu urade ovo jer je on odmah znao da je on slabiji od njih i da će da ga pretuku kao malu bebu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *