Showbiz

Velika TUGA U DOMU DARE BUBAMARE!! Nije se nadala ovome..

Dara Bubamara je nedavno priznala kako je imala veliki problem i kako joj se desilo nešto neičekivano i da nije mogla ni zamisliti da jednog dana može da ima nešto ovako i da joj se desi nešto slično.

Nestao joj je pas i itekkao se uplašila zbog svega toga jer je jako vezana za njega i nije mogla nikome opisati bol i tugu koju je osjetila tada.

Naime njena Kiki je nestala oko 11h i sve je to itekako uplašilo jer se nije nadala da je nešto ovako i na ovakav način.

Nije mogla i zamisliti da bi jednog dana mogla ostati bez njega i sada bi dala sve da bi došla do njega i da bi mogla biti sa njim.

Neke stvari koje su joj se do sada desile su itekako uticale na sve to i ni sama nije mogla da zamisli nešto ovako i na ovakav način da joj se desi.

Sada je spremna dati sve samo kako bi došla ponovo do njega i platila bi koliko god treba ako bi neko uspio da joj pronađe psa.

Njena Kiki je nestala u Futogu i to oko 11 sati napisala je ona te je zamolila sve u koliko vide njenog psića da joj jave jer je jako vezana za njega i dala bi sve samo kako bi bila sa njim.

Nikada nije mogla ni zamisliti da bi joj se nešto ovako i na ovakav način moglo desiti i da bi mogla da uradi nešto ovako.

Sada je spremna na sve samo kako bi ga vratila nazad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *