Vijesti

Velika TUGA u kući MARJANOVIĆA!! Evo šta se desilo ZORANOVOJ MAJCI…

Zorica Marjanović je svekrva Jelene Marjanović koja je ubijena i oko čijeg se ubistva podigla velika prašina jer se dugo vremena tragalo za pravom ubojicom kako bi se na pravi način ta osoba kaznila.

Naime Zorica je Jelenina svkerva a imala je moždani udar te sada više neće moći hodati kao nekada jer će imati određene poteškoće i poteškoće prilikom govora.

Naime Zoran je i dalje glavni osumnjičeni za Jelenino ubistvo.

On je priznao da se nije nadao ovome i da ga je to itekako izbacilo iz takta i da nije mogo ni zamisliti da bi nešto ovako sada moglo da mu se desi.

Uvijek je bio posebno vezan za svoju majku i sada ga je ovo pogodilo.

Naime on je priznao da ga je posebno pogodila lažna kleveta koja je upućena njegovoj majci da je ona kriva za smrt Jelene a on i sam zna da nešto ovako nije bilo moguće da nejgova majka uradi.

Toliko je ljut i razočaran zbog svega toga što se desilo s obzirom da je njegovoj majci pozlilo zbog svega toga.

Ni sam više ne zna šta bi i kako uradio da se sve to eliminiše i riješi i da muke koje je imao budu eliminisane i riješene.

Ono što se srećom potvrdulo jeste da je pismo bilo lažno te da njegova majka nema veze s tim i da nikada nije ni uradila nešto ovako i na ovakav način.

Nikada nije mogoa ni zamisliti da bi sve ovo moglo da mu se desi u životu.

Uništen je, osim što je ostao bez supruge iz dana u dan mu se dešavaju ovako loše i ružne stvari sa kojima više ni sam nije mogao i nije znao kako i na koji način da se nosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *