Showbiz

Velika TUGA u porodici NEDE UKRADEN, ostala je bez njih i ne može to da prihvati!!!

Neda Ukraden je uvijek davala poseban značaj svojoj porodici i maksimalno se trudila da provodi što više vremena sa njima i da uživaju na pravi način.

Naime Neda Ukraden je dosta vremena provodila uvijek sa svojim unučićima i maksimalno se trudila da sa njima bude što više jer su oni njena sreća i radost.

Neda Ukraden je već 23 godine bez svog oca koji joj iz dana u dan fali sve više i više priznala je i sama i da nikada niko nije mogao popuniti prazninu koja je ostala sa njegovim odlaskom na onaj svijet.

Naime ona je odlučila podijeliti jednu priču o svemu tome na sovm Insbtagramu kako bi svima mogla objasniti kako se ona osjeća jer je ostala bez najveće podrške koju je uvijek u životu imala.

Ona je usojela da izgradi jako dobru karijeru na kojoj su joj mnogi pozavidjeli i pitali se kako je ona uspjela da uradi sve to i na koji način s obzirom na to koliko sada ima godina i što ej pored svega toga gradila i porodicu i karijeru i oboje je uspjela.

Neda je do sada imala raznorazne frizure i estp je mijenajal boju kose tako da smo je mogli vidjeti u raznoraznim izdanjima i uvjeriti se kako je ona uvijek voljela da bude u trendu i da ima sve na pravi način i onako kako želi da ima i da je to ono što je njoj potrebno za sreću i radost.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to i i .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *