Vijesti

VELIKA TUGA U TUZLI: Postao je otac i nakon par sati je ostao bez SVOJE SUPRUGE.. Dok je ona dozivala pomoć doktori su..

Naime u Tuzli u kliničkom centru se desila velika tragedija i mnogi nisu mogli da vjeruju da se desilo nešto ovako i na ovakav način te da je život izgubila ova mlada djevojka.

Naime dvadesetogodišnjakinja Belma Isić koja je iz Srebrenika nažalost izgubila je život nakon poroda i nije uspjela ni uzeti svoju bebu u naručje i pomilovati je kao ni na nahraniti svoje dijete.

Naime nakon ovoga što se desilo Tužilaštvo TK je na inicijativu supruga ove žene odlučilo da će da uradi obdukciju kako bi se saznalo zašto je umrla ova žen a koja ej bila izuzetno mlada.

Naime njen muž je siguran da je za sve ovo krivo zdravstvo i da su oni glavni krivci za sve ovo što se desilo i na koji način.

Naime tvrdi da ga nisu puštali da je vidi a ona mu se žalila na telefon kako ima jake bolove i kako ne može da podnese sve to i da izdrži nakon svega što se desilo i na koji način.

Naime njen suprug Elmir Isić je odlučio da će putem društvenih mreža napisati šta se sve desilo i na koji način je on ostao bez svoje supruge.

Nažalost beba je ostala sama sa njim i on će morati da se brine o tom djetetu na pravi način.

Nije mogao ni zamisliti da bi mu se mogla desiti ovakva agonija nakon što je 08. marta dobio najljepšu vjest te je i sam napisao kako će svake godine 08.mart praviti veliko slavlje i kako će to za njega biti posebno velika sreća i radost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *