Vijesti

VELIKA UZBUNA u ovom HISTORIJSKOM GRADU.. Voda nosi sve pred sobom…

Naime nedavno se desila velika uzbuna u ovom historijskom gradu nakon što je voda počela da izvire na sve strane i da nosi sve pred sobom.

Naime velika poplava je zadesila i Veneciju jedan od najljepših historijskih gradova na vodi u kojem je uvijek bio prisutan veliki brij turista koji bi uvijek rado dolazili da vide šta i kako ima u ovom gradu.

Naime gradonačelnik Luiđi Brunjaro je priznao da je ovo velika šteta za sve njih i da se ovome nisu nadali da bi im se moglo iakda u životu da desi i to na ovakav način.

Cijela Venecija je nanogama i stanovništvo je itekako uplašeno za svoje stanje i za svoj život.

Situacija niej ni malo bezazlena i itekako je strašno ovo što se dešava i na koji način sa cijelim stanovnipštvm koje je živjelo u ovom gradu na vodi.

Naime sve se ovo dešava zbog najglih i velikih klimatskih promjena koje su često prisutne u ovom pordučju.

Naime u historijskoj bazilici Svetog Marka je napravljena velika šteta kojoj s enko nije nadao da je nešto ovako i na ovakav način ikada billp moguće da se desi.

Naime Ovo je sada bio jedan od najvećih talasa plime u historiji i nikada do sada se ništa ovkao niej desilo i niko se nije nadao ovome da bi moglo da se desi i na ovakav način.

Naime u ovoj nezgodi je bilo i povrijeđenih a ajedan muškarac je i poginuo nakon što je doživio strujni udar a radi se o 70-godišnjaku koji je pretrpio ovakve štete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *