Showbiz

Veliki broj čestitki stigao je u dom NIKOLIJE I RELJE!!Pogledajte šta i kako im se desilo…

Relja Popović je odlučio da će za svoju dragu da povodom njenog rođendana napravi veliko iznenađenje i da se uradi sve onako kako on želi da napravi i da je usreći.

Naime Relja Popović je napravio sve u njenom stilu i ukrasio sve povodom njenig rođendana onako kako bi to i ona sama htjela da ima jer on naravno kao njen suprug zna šta ona voli i kako.

Ona je podijelila par fotografija na kojima je napisala kako bajku možete da imate u svom životu samo ako pored sebe imate princa a ona ga je pronašla.

Nikolija se odlučila svom dragom zahvaliti na svim društvenim mrežama jer je on uradio ono što ona želi i smatra da je njabolje i za nju i za sve ostale jer neke stvari koje su joj se deisle u međuvremenu su bile itekako teške za nju .

Nikolija je do sada uradila ono što je smatrala da je najbolje i za nju i za sve oko nje te da je potrebno da sve to uradi na najbolji način i onako kako ona smatra da treba da to uradi.

Nikoliji je naravno na prvom mjestu njena porodica i njen suprug zbog kojeg bi ona bila sporemna na sve da uradi ono šti je i kako potrebno da bi bila sretna i zadovoljna sa svim što je uradila i napravila u svom životu.

Nikolija je do sad auradila sve to na najbolji način i onako kako to sama smatra da treba da uradi i da je to sve ono što ona želi i smatra da je njabolje da napravi u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *