Zanimljivosti

VELIKI ŠEF JE NJU STAVIO NA ČELO STOLA! Sve što ona kaže, moraju da rade! Ovo je velika nepravda!!!

U Zadruzi vlada opšti haos od kako se vratila Aleksandra Subotić. David i Ana ne prestaju da se izmotavaju i da dokazuju svoju ljubav svima, ali na kraju su ih raskrinkali. Produkcija je pustila snimak na kojim se jasno vidi kako David i Ana simuliraju ljubav.

Ovo zaista niko nije očekivao. Bar su se nadali da je prolazna ljubav ali ne i simulacija. Fanovi su razočarani i ne mogu da vjeruju da su im to uradili Ana i David. Naravno da su se branili riječima da nisu htjeli da imaju odnose pred svima, ali već je bilo sve jasno.

Nisu mogli da poreknu nešto što se dobro vidi. Ovo je svima jasno i znaju da lažu sada. Ani i Davidu kao da nije bitno, i dalje se pretvaraju pred svima i glume ljubav. Stalno se ljube i maze ali ne mogu više da nikoga lažu. Sada jedino sebe zamotavaju.

Veliki šef je odlučio da im svima priredi iznenađenje a o čemu se radi, saznati će sutra nakon što se odmore od Zadrugovizije.

Večeras je Zadrugovizija i ujedno i posljednja za ovaj rijaliti a David je nominovan. Šta mislite, da li će ga produkcija namjerno izbaciti kako bi još jednom provjerili njihovu ljubav i jačinu te ljubavi?

Pišite nam svoja mišljenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *