Showbiz

Veliki skandal u Zvezdama Granda!! Saša je morao prekinuti i snimanje..

Mira Škorić je postala dio žirija Zvezdi Granda ali neki se tome baš i nisu obradovali kao što su se obradovali nekima. Naime ona je odlučila prihvatiti ponudu Saše Popović i početi sa snimanjem.

Naime Saša Popović je nedvno prizano kako je bezborj puta došao u konflikt sa članovima žirija što ga je itekako znalo naljutiit jer nekim kadnidatima za koje on smatra da nisu loši oni ne daju glas te ga to itekako naljuti jer nije očekivao nešto ovako da mogu da naprave.

Naime Saša Popvić je priznao da bi znao i prekinuti snimanje u takvim situacijama jer on ne voli nepravdu i takve stvari te je spreman na sve samo kako bi mogao da riiješi sve to i eliminiše.

Niame Mira Škorić je priznala da se nije baš nadala ovakvim stvarima i da je očekivala puno drugačije stvari.

Niame Mira Škorić je priznala da ona nikada nije pobijedila niti u jednom šou programu i da je sama krenula da gradi svoju karijeru onako kako je ona smatrala da je najbolje da uradi i da napčravi.

Naime priznala je da se bezbroj puta uvjerila u to kako niti jedan od muzičkih festivala nije toliko regularan i da jj se to nikako ne sviđa.

Neke stvari nije htjela ni da komentariše a niti da se miješa u sve to i da napravi najbolje što je za nju i na koji način da napravi određene stvari.

Naravno neki članovi žirija nisu sigurni u to kako ona radi određene stvari te da li je to najbolje i da li je to ono što oni žele da urade i naprave na najbolji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *