Showbiz

Veliko slavlje u kući SEKE ALEKSIĆ a ono što su joj priredili je posebno naljutilo…

Seka Aleksić je povodom svog rođendana dobila veliko iznenađenje koje nije ni pomislila da bi jednog dana mogla da dobije. Naime ona je danas proslavila svoj 38.rođendan.

Ona je dobila iznenađenje odmaj nakon 12 sati jer je njen suprug odlučio napraviti veliko izennađenje za nju kako bi ona bila sretna i zadovoljna sa njegovim poklonom i jer smatra da ona zaslužuje nešto ovako.

Veljko Piljikić je napravio veliko iznenađenje za svoju dragu u njihovoj spavaćoj sobi.

Na svom Inatagram profilu Seka Aleksić je odlučila podijeiliti ovo iznenađenje koje joj je on pripremio.

Naime kada je krenula na spvanje Seka je u svojoj sobi ugledala veliko iznenađenje koje je čeka a njen suprug joj je naime zapalio brojne svjećice koje je poredao u obliku srca a u sredini tog srca joj je stavio veliki buket cvijeća koji je čekao.

Osim toga on joj je kupio i poklonm od jednog visokog i poznatog brenda koji je stavio također u sredini tog cvijeća.

Naime ona je podijelila ovu fotografiju te je napisala kako je ovo za nju blagoslov koji je dobila od dragog Boga i koji ne bi dala ni za šta na ovom svijetu i koji ne bi ni mijenjala ni za šta.

Seka je sa Veljkom već dobila jedno dijete, malog Jakova koji je iz dana u dan sve veći i sve više liči na nju ali i na Veljka podjednako.

Oni se trude da svog sina odgoje na pravi način kako bi bili sretni i zadovoljni te kako bi imali vrijedno i pametno dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *