Showbiz

Veljko Bogdani nije ni čestitao DAN ZALJUBLJENIH.. Već je prestao da joj iskazuje ljubav na pravi način…

Bogdana Ražnatović je do sada imala jako dobar odnos sa svojim dragim suprugom Veljkom Ražnatovićem koji je uvijek davao sve od sebe da bi uradio sve na pravi način da bi mogli svi da budu sretni i zadovoljni na pravi način.

Naime oni su odlučili proslaviti Dan zaljubljenih na pravi način.

Naime on je odlučio da će da joj pokloni buket ruža i da je oduševi na pravi način i onako kako je i sam bio uvjeren da će je obradovati i iznenaditi.

Naime Bogdana i Veljko su uvijek davali sve od sebe kako bi svaki poseban trenutak koji su provodili zajendo podijelili na svim društvenim mrežema i kako bi svi mogli da se uvjere kako su oni sretni i zadovoljni sa svim do sada.

Bogdana je bila jako sretna i zadovoljna što su svi mogli da vide i da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Naime Ceca je oduvijek hvalila svoju djecu na pravi način i maksimalno se trudila da im pruži i da sve što žele i što je potrebno za njihovu radost i sreću.

Neke stvari koje su im se desile su itekkao uticale na njih na poseban način i u to su svi mogli da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da se desi.

Bogdana je od prvog dana prihvaćena na pravi način i svi su joj se maksimalno posvetili kako bi joj pomogli da se prilagodi svemu tome i da sve funkcioniše onako kako žele i smatraju da bi najbolje bilo da se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *