Showbiz

Veljko i Bogdana neće na MEDENI MJESEC.. Sav novac su potrošili na svadbu…

Naime novopečeni mladenci neće moći odmah otputovati na medeni mjesec s obzirom na to da je Bogdana u drugom stanju i da joj ne preporučuju da ide na neke dalje destinacije.

Naime s obzirom na sve to oni su odlučili da bi najbolje bilo da onda sve to odgode i da ostave za kasnije da se kasnije sve to uradi i napravi.

Naime oni su napravili sve onako kako su smatrali da bi bili najbolje da se uradi te zbog Bogdaninog stanja su odlučili da će uraditi ovo i da će ostaviti sve za kasnije kako bi se mogli uraditi sve ono što je potrebno da bi ona imala ono što je dobro i za nju i za njihovu bebu.

Naime Bogdana je itekako pažljiva oko svega a pogotovo kada je u pitanju zdavlje nje i bebe to i posebno pazi da bi mogla da i bude sretna i sigurna i ona a i beba.

Naime Bogdana se nije nadalda da bi sada mogla ostati u drugom stanju ali je itekako obradovala ova vijest i da je i posebno sretna i zadovoljna bila nakon što je saznala za ovo.

Veljko i Bogdana su već odavno počeli da žive zajedno u njihovoj bili na Dedinju jer su smatrali da je i tako ipak najbolje za sve i da provode vrijeme zajedno.

Neke stvari koje su se dešavale u međuvremenu su itekako uticale na njih i na sve to što se desilo i na koji način su eliminisali neke stvari do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *