Showbiz

Veljko i Bogdana su dobili na svadbi čak 300.000 eura a evo i kako će ih potrošiti…

Naime Veljko i Bogdana su na poklon na svojoj svadbi dobili čak 300.000 eura vjerovali ili ne te su odlučili zaista na jedan pametan način da iskoriste te svoje pare koje su dobili.

Naime oni su odlučili da će ići na medeni u Dubaji te kako će kupiti sebi stan i otvoriti mesaru.

Naime odlučili su to na mudar način da urade i da ne potorše sve pare na neke gluposti i slično. Naime oni su odlučili uložiti novac u mesaru koju će voditi Bogdana s obzirom da je već iskusna sa svim tim s obzirom da njeni roditelji već godima,a rade taj posao.

Naime oni će još uvijek živjeti sa Cecom ali žele da kupe stan u Beogradu na nekoj dobroj lokaciji pa kada budu spremni da odu od nje uselit će se tamo.

Naime velika im je želja da imaju veliku porodicu potrebno je da sebi osiguraju siguran krov nad glavom tako da će kupiti stan .

Naime Bogdanini roditelji imaju iskustvo sa svim tim te su odlučili da će im pomoći da i da će zajedno da prišire posao po Beogradu jer oni imaju farmu pilića i svoje radnje gdje ih prodaju.

Naime Bogdani je sada najvažnije da se porodi i da bude dobro i ona i beba a kasnije će ona sama da vodi posao i da sve to uradi na najbolji način i onako kako ona to smatra da bi bilo najbolej za sve.

Pogledajte i sami se uvjerite kako ona i Veljko rade na selu i kako prevoze piliće jer je on nedavno podijelio taj video na Instagramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *