Showbiz

Veljko i Bogdana su dobili veliki broj poklona a neki od njih su ih itekako iznenadili.. Pogledajte šta su im poklonili!!!

Veljko i Bogdana Rodić su jučer imali veliki broj gostiju na svojoj svadbi na kojoj su dobili i veliki broj poklona koji ih je itekako izenenadio s obzirom da neke od njih nisu ni očekivali.

Naime na svadbi je bio veliki broj poznatih ličnosti koje su Cecine kolege koje su odlučile da dođu i da uveličaju ovo slavlje.

Naime svi su bili itekako glamurozni i uveličali su ovo slavlje na pravi način i napravili su ono što je potrebno da bi bili sretni i zadovoljni i da bi uradili sve ovo.

Naime neki od njih su kao poklon dali određenu sumu novca dok su neki donijeli dodatne poklone.

Naime Aco Pejović se pijavio sa kovertom dok je Snežana Đurišić odlučila da ponese cvijeće i kovertu dok je njena kolegica Sanja Đorđević odlučila da će kupiti neko poklon koji je spakovala u kutiju tako da se nije moglo vidjeti o čemu se radi.

Naime Ceca je priznala da je itekako sretna i zadovoljna sa svim do sada što su napravili i ostvarili te neke stvari koje su imali i dobili u međuvremenu su ih itekkao obradovale.

Naime Bogdana i Veljko su od gradonačelnika dobili šporet i frižider jer po starom običaju takvi pokloni su se nosili na vjenčanja.

Neke poklone niko nije mogao ni vidjeti i preptostaviti da su se desile.

Naime svadba je bila vrhunska i mnogi su itekako bili zadovoljni i sretni zbog svega kako i šta su uradili i napravili do sada.

Pogledajte i sami se uvjerite u to kako i šta se tada desilo i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *