Showbiz

Veljko je ispod košulje na vjenčanju čuvao uspomenu od svog oca a kada je raskopčao košulju svi su to vidjeli.. CECI NIJE BILO DOBRO NAKON TOGA..

Naime Bogdana Rodić a sada već Ražnatović je priznala da je njeno i Veljkovo vjenčanje bilo njen najveći uspijeh i sreća koji je mogla da ostvari u svom životu. Nije mogla da vjeruje da će joj se većina njenih snova ostvariti i da će uspjeti u svemu tome.

Naime Anastasija Ražnatović je otkrila kako je njen brat na svom vjenčanju našao lančić svog oca koji je uvijek nosio kada bi mu nešto teško i loše u životu bilo.

Naime on je nosio ovaj lančič i na vjenčanju jer je priznao da na taj način osjeća kao da je otac uz njega i pored njega i voli da ga ima uz sebe i da ga nosi.

Naime Veljko Ražnatović je otkopčao košulju i u tom trenutku su svi mogli da vide taj lanac koji je on nosio.

Naime on je proznao da je uvijek taj lanac njemu sreću i radost donosio te kako bi uvijek bez ikakve muke i problema on bio spreman da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Anastasija je priznala da je njoj i Veljku često nedostajala ljubav oca i da bi sve dali na ovom svijetu da je mogu vratiti i dobiti i da je njihov otac pored njih ali nažalost ne ide.

Ceca je davala sve od sebe da bi im pružial dovoljno ljubavi i sreće koja je potrebna da bi oni mogli da budu ispunjeni i sretni na pravi način i zaista oni su joj zahvalni na tome ali oca im niko nikada nije mogao i neće moći da zamijeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *