Showbiz

Veljko je odlučio da će snimati CIJELI POROD SVOJE ŽENE!! Kako će to izvesti, pogledajte…

Seka Aleksić i Veljko će ponovo uskoro postati roditelji i u to su se svi mogli da uvjere s obzirom na činjenicu kako oni redovno dijele fotografije na svojim profila jer žele da podijele sve svoje lijepe i posebne trenutke.

Naime Seka Aleksić ima veliku podršku u svemu od svog supruga Veljka Piljikića koji se maksimalno trudi oko svgea da joj na pravi način pomogne oko svih stvari koje ona želi i smatra da treba da ima.

Naime oni su nedavno napravili veliko slavlje u svojoj kući i tradicionalnu proslavu darivanja gdje su napravili i pripremili veliki broj sitnica kako bi imali sve onako kako žele i smatraju da je potrebno a to je posebno obradovalo njihovog sina Jakova.

Naime ona je otkrila kako se svemu ovome posebno raduje Jakov i kako jedva čeka da vidi i upozna svog brata i kako joj često ljubi stomak i prić+ča sa svojim bratom dok je u stomaku.

Naime ona tvrdi da je sa Jakovom odmah počela otvoreno pričati o svemu i uputiti ga u činjenicu da će dobiti brata i da je to ono što će ih sve posebno obradovati i usrećiti.

Mali Jakov je jako emotivan i tvrdi Seka pun ljubavi koju iskazuje na pravi način i kada je to potrebno.

Otkrili su da će Veljko snimati njen porod svo vrijeme jer imaju veliku želju da to zabilježe na pravi način i da zauvijek imaju lijepu uspomenu.

Naime Seka tvdri da je sam Veljko počeo tu temu i da je to posebno obradovalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *