Showbiz

Veljko je odlučio pohvaliti se da je DIPLOMIRAO a nije se nadao da će svi saznati kako je DOBIO DIPLOMU..

Veljko Ražnatović je odlučio na svom Instagramu podijeliti fotografiju kako sve obavijestio da je on diplomirao jer je to posebna radost i sreća za njega.

Naime on je diplomirao na Visokoj školi Prometej u Banja Luci. Naime on je odlučio da će studirati ekonomiju i eto i završio je i diplomirao i priznao je da je posebno sretna i zadovljan zbog svega toga.

Naime radi se o tome da je on u posljednje vrijeme imao puno obaveza i posvetio se baš puno sportu i odlučio je maksimalo uživati i uraditi sve samo kako ostvario ono što želi i što je potrebno.

Naime on je odlučio da će da se potrudi oko ovog posljednjeg ispita koji je nedavno imao kako bi mogao da uradi i napravi sve što želi i na koji način želi da to uradi i napravi.

Naime on je priznao da je profesor Tešanović njemu bio jedan od najgoruih jer je ispite kod njega bilo jako teško položiti i sam se uvjerio u to bezborj puta.

Naime on je imao temu da obradi Ekonomoju u Evropskoj uniji kako bi mogli da urade sve što je potrebno i na koji način da bi se određene stvari eliminisale i riješile.

Naime on je dobio osmicu za odbranu svog diplomskog rada i priznao je da se nije baš nadao ovome da je moguće na ovakav način da će bit ocijenjen i da je očekivao puno i i više nakon svega što se desilo i kako do sada i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *