Showbiz

Veljko ne da Bogdani da jede, ne želi da ima DEBELU ŽENU PORED SEBE!! Kako ovo može napraviti trudnoj ženi…

Veljko i Bogdana su već neko vrijeme u braku i djeluju jako sretno i zadovoljno kao nikada do sada i mnogi su se pitali da li je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i to ovakvom brzinom da se stvari odvijaju i dešavaju.

Naime nakon velikih i brojnih neuspijeha u ljubavi koje su oni do sada imali nisu se ni nadali da bi se stvari mogle odvijati i dešavati ovako brzo kao nikada do sada.

Onda niko nije se ni nadao da bi se Veljko jednog dana mogao ovako uozbiljiti i početi raditi ovakve stvari i čak oženiti se.

Naime Bogdana je već u drugom stanju i mnogi su s eu to mogli da uvjere jer su oni odlučili da ništa više neće skrivati i da će o svemu tome otvoreno da pričaju i da izgrade takav odnos i takvu komunikaciju.

Naime Veljko se potrudio da sve to uradi i napravi na najbolji način i neke stvari koje su im se desile u međuvremenu su ih itekako naučile kako i na koji način da se izbore sa svim stvarima do sada.

Veljko je nedavno odlučio snimiti story na kojem se moglo vidjeti kako on ne dozvoljava Bogdani da jede i kako joj cika i kako je zeza oko takvih stvari i ne dozvoljava da jede.

Veljko se malo šalio sa njom ali mnogi su ga itekako osudili zbog svgea ovoga jer se nisu nadali da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i da stvari funkcionišu na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *