Showbiz

Veljko odmah nakon svadbe sam šeta.. Gdje mu je Bogdana, izgleda da se ne može odreći momačkog života!!

Veljko Ražnatović je nakon svadbe viđen sam kako izlazi iz svog doma i ide autom u nekom nepoznatom pravcu i itekako žuri ali Bogdane nigdje nije bilo.

Naime Veljko Ražnatović je nekako baš žuri te su se mnogi zapitali gdje on već ide sam a njegova draga ostaje u domu sama. Nikome nije bilo jasno šta i kako je u pitanju te su ovo itekako loše prokomentarisali jer se niko nije nadao ovome odmah.

Naime već je poznato kako je Bogdana u drugom stanju i kako joj je potrebna itekako velika pomoć oko svega kako bi mogla da se nosi sa određenim stvarima i da uspije da eliminiše i riješi sve to.

Naime niko nije mogao da vjeruje da je nešto ovako moguće s obzirom da su oboje jučer imali itekako i naporan dan a pogotovo Bogdana koja je u drugom stanju.

Svadba je trajala do ranih jutarnjih sati i oni su se maksimalno potrudila da uradi sve na najbolji način i onako kako i smatraju da bi bilo najbolje za sve njih i neke stvari koje žele da urade na pravi način i onako kako smatraju i da bi bilo najbolej za sve.

Veljko se do sada itekako promijenio s obziriom na to kako se ranije ponašao prije nego li je saznao da će postati otac i to je itekako uticalo na njega.

Naime neke stavri koje su joj se u međuvremenu desile su itekako uticale na njih i zaista su se potrudili da to urade na pravi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *