Showbiz

Veljko Ražnatović je dobio poklon od svog oca Arkana koji je mrtav.. Kako se ovo moglo desiti!! Pogledajte šta on kaže na sve to..

Veljko Ražnatović je nedavno odlučio da će se vjenčati sa Bogdanom koja je unijela puno sreće i radosti u njegov život te je i sam priznao da nikada nije bio ovako sretan kao tada.

Naime već je poznato kako je Bogdana u drugom stanju i kako se oni maksimalno trude da urade i naprave sve na najbolji način kako je to moguće da sve te stvari i probleme prevaziđu.

Onda on je nedavno podijelio fotografiju sa poklonom koji je dobio od svoje sestre Anastasije koja je odlučila da će mu kupiti majicu sa natpisom kako je ovaj momak najbolji na svijetu budući otac.

I sam je priznao da ga je ovaj poklon itekako obradovao i razveselio i da nikada do sada nije bio ovako sretan i zadovoljan kao tada i da neke stvari koie su se desile na taj način su za njih sve bile tekako teške.

Naime ona je odlučila ovo da kupi i da mu poruči da je sigurna da bi ovakv poklon on mogao dobiti od oca da je danas živ ali ništa od toga tako da mu je ona odlučila pokloniti nešto ovako.

Naime nikada do sada nisu imali neke muke i probleme u životu ali bez oca im je jako teško bilo jer su postojale određene stvari i dešavanja u kojima im je podrška oca itekako bila potrebna i važna.

Do sada su se maksimalno trudili da urade i naprave sve na najbolji način i onako kako su oni smatrali da treba da naprave ali podrška oca im je itekako falila u svemu tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *