Showbiz

Veljko snimao CECU dok su se VOZILI a kada vidite kako se Ceca naljutila zbog svega itekako ćete se nasmijati na sve to…

Veljko Ražnatović je do sada na svom Instagramu redovno dijelio veliki broj fotografija na kojima se moglo vidjeti kako on maksimalno uživa u životu na pravi način.

Naime on redovno dijeli veliki broj fotografija na kojima se moglo vidjeti kako on maksimalno uživa na pravi način i naravno nikada nije imao problem s tim da sve to pokaže i dokaže.

Naime on je sada snimao svoju majku Cecu, dok su se vozili ali ona to sve nije vidjela odmah i to su svi mogli da vide kako je ona bila pomalo napeta oko svega.

Naime on je malo zezao dok se vozila jer su zajedno krenuli na trenig i odlučio je da će se malo našaliti sa svojom majkom jer se ona vozi na ovakav način i jer radi ovakve stvari koje baš i nisu uobičajne za nju i njemu je naravno sve to izenanda i nije se nadao ovome.

Ceca je oduvijek imala jako dobar izgled u koji su se mnogi mogli uvjeriti i priznala je da ni sama nije mogla zamisliti da joj se desi nešto ovako i na ovakav način.

Neke stvari koje su im se desile u međuvremenu su jako uticale na nju da ima ovakav odnos prema određenim stvarima i da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Ni sama nije mogla zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi i da stvari funkcionišu na ovakav način i sama je proznala da je jako sretna jer je i njen sin sretan i zadovoljan sa svim što je i kako do sada uradio i na koji način u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *