Showbiz

Veljko SNIMIO ŠTA JEDE BOGANA te su se mnogi razočarali nakon što su ovo vidjeli!!

Veljko Ražnatović i Bogdana su jako sretni zbog činjenice da će uskoro postati roditelji i jedva čekaju da im se nešto ovako i na ovakav način ostvari jer to je ono o čemu oni toliko maštaju i što žele da ostavre.

Naime Bogdana je iz dana u dan sve bolje i bolje i sam je priznao da je posebno sretan zbog toga i da ni sam nije mogao ni da zamisli svoj život da će mu se jednog dana sve ovo desiti i na ovakav način.

Nedavno je on snimao dok jede a nakon što je ona shvatila da je on snima dok ona jede bila je baš ljuta i nije mu mogla opisati koliko je sve to iznenadilo i naljutilo od njega.

Naime on je pitao šta to jedeš dok je ona jela pileću nogicu što je mnoge itekako iznenadilo i mnogima je neke stvari i zgadilo nakon što su vijdeli ovo.

Naime ona se naljutila i okrenula je leđa kako bi on prestao da je snima jer više nije mogla da podnese sve to što joj radi jer je baš bila ljuta zbog toga.

Bogdana ni sama ne vjeruje kako su joj se stvari odevijale ovako brzo i na ovakav način te je bila spremna da uradi sve samo kako bi neke stvari što prije i bolje riješila.

Zamolila ga je da prestane da je snima jer želi da bude opuštena u svom domu te je on naravno pristao nakon što ga je ovo zamolila da i uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *